De vereniging

Wsv Waterman Heenvliet is een particuliere watersportvereniging, gelegen aan de kanaaldijk oost 2 te Heenvliet.

De vereniging is in 1972 opgericht. We hebben ca 80 ligplaatsen in de haven. Het onderhoud aan de steigers, terreinen en opstanden doen de leden grotendeels zelf tijdens de werkbeurten. Het zware materieel, denk aan de botenlift, pompwagen-combinatie en de heftruck worden jaarlijks onderhouden en gekeurd door een externe partij.

De vereniging beschikt over een werkplaats waar kleine werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Een botenlift om boten uit het water te tillen en op de wal te zetten, degelijke scheepsbokken en veel leden die bereid zijn elkaar te helpen!

Op de steigers is voor elke box een stroomaansluiting met Kwh meter. En voldoende water tappunten om uw watertank aan boord te kunnen vullen.

We beschikken over een clubhuis waar de leden onder elkaar een lekker kopje koffie kunnen drinken. Tijdens de werkbeurten warmen we hier soep op om tijdens de lunch op te eten. Het clubhuis draait enkel op een paar vrijwilligers en is niet op vaste tijden geopend! We proberen wel altijd de deuren te openen op zaterdagochtend in het winterseizoen en uiteraard tijdens de werkbeurten dmv wekelijks wisselende bardiensten.